HISUN VECTOR E1 - Elektromos terepjáró 4X4 MEGHAJTÁSSAL

HISUN VECTOR E1 - Elektromos terepjáró 4X4 MEGHAJTÁSSAL
A HiSun Vector E1 - 4x4 négykerék meghajtással rendelkező elektromos UTV a legjobb választás, ha igazi terepen használható elektromos autót keres. A 48 Voltos AC meghajtással rendelkező jármű hang és környezetszennyezés nélkül veszi fel a versenyt benzines társaival. A HiSun Vector E1 - 4x4 modell Európai típusbizonyítvánnyal rendelkezik, így bármely EU-n belüli közúton használható. 

Elektromos 4x4 meghajtás

A 27 lóerős elektromotor, a 4x4-es meghajtás, a zárható differenciálmű és a professzionális felfüggesztésnek köszönhetően, a HiSUN Vector E1 egy igazi kellemes meglepetés lesz új tulajdonosának. Egyetlen feltöltéssel, közel 80 kilométer megtételére képes, miközben nem bocsájt ki káros szennyező anyagot és szinte teljesen hangtalan. Ideális partner nehezen megközelíthető terepen, egész napos munkára.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Sárban, hóban vagy nehéz terepen, megegyezik a teljesítménye a benzines motorokkal felszerelt típusokéval, sőt mivel az elektromotor már induláskor maximális nyomatékot ad le, ezért terepen történő használatnál ez még előnyt is jelent. A HiSUN Vector E1 annak köszönhetően, hogy összkerékhajtással rendelkezik, zárható a differenciálműve, nitrogénnel töltött állítható lengéscsillapítókkal rendelkezik a futómű, a kormánymű és a fékrendszer masszív és strapabíró, a motor nagy nyomatékú, képes szinte bármilyen terepen könnyedén mozogni.

Széles lehetőségek

Bár a Hisun Vector E1 elsősorban a terepre készült, ettől függetlenül közúton is használhatjuk, ahol szintén jól teljesít. Köszönhetően a két ülésnek és a billenthető platónak, széleskörű felhasználhatóságot tesz lehetővé. Ezenkívül még az alapfelszereltség része a vonóhorog, utánfutó és egyéb vontatmányokhoz, 275 kg-os vontatási teljesítménnyel.

Nagy hasznát vehetjük még gazdaságokban, állattenyésztésben, növénytermesztésben a szántóföldön. Kisebb szállítási munkákat, takarmányt, vetőmagot, szerszámokat, kisebb gépeket akár nehezen megközelíthető helyekre is könnyedén eljuttathatunk, az elakadás veszélye nélkül.

Modell HiSun Vector E1 - 4x4 meghajtással
Típus Elektromos
Sebesség 40 km/h
Hatótáv 80 km
Teherszállító kapacitás 230 kg
Vontatókapacitás 275 kg
Szállítható személyek 2

TELJESÍTMÉNY

Modell HiSun Vector E1 - 4x4 meghajtással
Típus Elektromos
Sebesség 40 km/h
Hatótáv 80 km
Teherszállító kapacitás 230 kg
Vontatókapacitás 275 kg
Szállítható személyek 2

MÉRETEK

Nettó tömeg 550 kg
Hossz 280 cm
Szélesség 155 cm
Magasság 188 cm
Fordulósugár 340 cm
Tengelytáv 185 cm

Karosszéria

Belső

Galéria

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Írjon nekünk!